Beiskolázás költségeinek támogatása

Zsana Önkormányzata képviselő- testülete a gyermekvédelmi ellátásokról szóló 11/2018. (X.31.) számú önkormányzatai rendelete és a költségvetési rendelete alapján a zsanai lakos szülőt, illetve nagykorú tanulót a nappali tagozaton közép- vagy felsőfokú iskolai tanulmányokat – első alapképzésben – folytató gyermekre és fiatalra tekintettel, a beiskolázás költségeinek támogatására 10 000.-Ft összegű vásárlási utalványt biztosít az alábbi feltételek mellett:

  • állandó zsanai lakcím mellett életvitelszerű itt tartózkodás
  • iskolalátogatási igazolás
  • nyilatkozat, hogy az első közép- vagy felsőfokú alapképzésben részesül ( önkormányzatban átvehető, vagy a honlapról letölthető)

A támogatáshoz szükséges dokumentumokat legkésőbb 2020. szeptember 18. (péntek) napjáig kell benyújtani az Önkormányzati Hivatalban.

A jelenlegi járványhelyzetre tekintettel kérjük időben gondoskodjanak az iskolalátogatási igazolások beszerzéséről.

A jogosultság fennállása esetén az utalvány előreláthatólag 2020. október 12-13-14-én (hétfő-kedd-szerda) 9-15 óráig átvehetőek az Önkormányzati Hivatal pénztárában.

Amennyiben személyesen nem áll módjában felvenni az utalványt, úgy azt kizárólag írásban meghatalmazott személy veheti fel.

Nyilatkozat

Vélemény, hozzászólás?