Szállás lehetőségek

Oázis-tanya

A tulajdonosok: Petra és Ed Bekker
Cím, elérhetőség: 6411 Zsana I. körzet 15.
Telefon: 06-20/454-3707, 06-20/328-8246
E-mail: oazistanya@pannongsm.hu
E-mail: mail@oazistanya.com
Weblap: http://oazistanya.com

Az Oázis tanya a főúttól 2,5 km-re található. Jó állapotú földúton közelíthető meg. A mintegy 20 sátorhellyel és lakókocsi beállóval rendelkező területen uniós előírások szerint kialakított mosdóépület áll a vendégek rendelkezésére. A jelszavuk: A magyar puszta többet kínál, mint évente 2000 napos óra.

Programjavaslatok: gyalogtúrák, kerékpáros túrák. Nem szokatlan, hogy közben őzek, fácánok, nyulak és rókák keresztezik utunkat.

A hagyományok megtartásával restaurált zsupptetős épületben található a közösségi helység, bárral, televízióval, hűtőszekrényekkel és különböző műszaki berendezésekkel. A kemping önkiszolgáló módon működik, de magyaros ételeket is szívesen készítenek a vendégek részére. Ugyancsak nem ritkaság az sem, hogy Bekkerék maguk kísérik el vendégeiket a környező településekre, azok programjaira. Sportlehetőségek: úszómedence, röplabda, labdarúgás, darts, teke és túrák a természetben. Az udvaron gyerekjátszótér is található.

Az egyik házikóban luxus apartmant is kialakítottak, amely tusolóval, konyhával és megfelelő technikai eszközökkel felszerelt. Ez egész évben kibérelhető. Újdonság a kemping-művésztelep, ahol egy itt élő holland festőművésszel ismerkedhetnek meg a vendégek és igény szerint festészeti órákat vehetnek tőle.

A kemping nyitvatartási ideje: április 1-jétől október 15-ig.

Előszezon: április 1. – június 15.

Utószezon: szeptember 1. – október 15.