Szállás lehetőségek – Zsana

Szállás lehetőségek

Oázis-tanya

A tulajdonosok: Tineke és Theo van Heijningen
Cím, elérhetőség: 6411 Zsana I. körzet 15.
Telefon: 06-20/454-3707

E-mail: mail@oazistanya.com
Weblap: http://oazistanya.com

Az Oázis tanya a főúttól 2,5 km-re található. Jó állapotú földúton közelíthető meg. A mintegy 20 sátorhellyel és lakókocsi beállóval rendelkező területen uniós előírások szerint kialakított mosdóépület áll a vendégek rendelkezésére.

Figyelemre méltó: A magyar puszta évi több mint 2000 órányi napsütést jelent.

Programjavaslatok: Gyalogtúrák, madármegfigyelő. Nem szokatlan, hogy közben őzek, fácánok, nyulak és rókák keresztezik utunkat.

A hagyományok megtartásával restaurált zsupptetős épületben található a közösségi helység, hűtőszekrényekkel és különböző műszaki berendezésekkel. A kemping önkiszolgáló módon működik, de magyaros ételeket is szívesen készítenek a vendégek részére. Ugyancsak nem ritkaság az sem, hogy Theo es Tinekeék maguk kísérik el vendégeiket a környező településekre, azok programjaira.

Sportlehetőségek: Röplabda, labdarúgás, darts, petanque túrák a természetben. Az udvaron gyerekjátszótér is található.

Az egyik házikóban luxus apartmant is kialakítottak, amely tusolóval, konyhával és megfelelő technikai eszközökkel felszerelt. Ez egész évben kibérelhető. Újdonság a kemping-művésztelep, ahol egy itt élő holland festőművésszel ismerkedhetnek meg a vendégek és igény szerint festészeti órákat vehetnek tőle.

A kemping nyitvatartási ideje: április 15-jétől szeptember 30-ig.

Előszezon: április 15. – június 30. Utószezon: szeptember 1. – szeptember 30.

Főszezonban: július 1 – augusztus 31.